Stimuleert het zelfhelend vermogen
van je lichaam

Over Mascha de Werd, Body Stress Release practitioner in Den Haag

Van jongs af aan ben ik een enthousiast beoefenaar van diverse dansvormen en martiale kunsten (Aikido, Qi-kung, Tai Chi). Daarnaast heb ik mij intensief verdiept in oosterse geneeswijzen (Shiatsu, TCM), meditatie en (lichaams-) bewustwording. Mijn onderzoekende aard en reislust brengt mij nog altijd over de hele wereld waar ik regelmatig trainingen volg en nieuwe inzichten opdoe.

Body Stress Release kwam op mijn pad op een moment dat ik jarenlang over mijn (fysieke) grenzen was gegaan en mijn gezondheid steeds verder achteruit ging. Ik wist meteen dat BSR precies geschikt voor mij was en ik heb mij vrijwel direct aangemeld bij de opleiding in Zuid-Afrika.

Ondertussen werk ik alweer jaren met deze fantastische methode en ben ik dankbaar voor het proces dat ik zelf heb doorgemaakt. Zo kan ik me beter inleven en mensen ondersteunen in hun herstelproces en voel ik me elke dag door hen geïnspireerd.

Het is zeer motiverend om te zien hoe cliënten weer vertrouwen krijgen in het functioneren van hun lichaam, met aandacht, enthousiasme en plezier!

Ik ben aangesloten bij:

BSRAN
Body Stress Release Associatie Nederland
www.bodystressrelease.nl

MBSRA
Member of Body Stress Release Association SA
www.bodystressrelease.com

CAM Coöperatie
www.camcoop.nl